Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرهام فر از شروع طرح رهگیری سیگارت به منظور جلوگیری و مبارزه با قاچاق سیگار در کشور خبر داد.

گروه کشت و صنعت بازارنیوز: امیر محمد پرهام فر، مدیرکل پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیرامون شروع طرح رهگیری سیگارت به منظور جلوگیری از قاچاق سیگار در کشور، به بازار نیوز گفت: شروع اولیه این طرح از سال ۹۵ بود، ولی عملیاتی شدن آن با کمک شرکت دخانیات ایران، در هفته اول اسفند آغاز شد و قرار بر این بود که همه شرکت‌ها به تبع شرکت دخانیات ایران، این طرح را اجرایی کنند، اما به دلیل شیوع بیماری کرونا که منجربه تعطیلی برخی از چاپخانه‌ها شد، این طرح به تعویق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا شهریورماه مهلت داده شد و از امروز (اول شهریور) همه تولیدکنندگان سیگار در داخل کشور موظف هستند کد رهگیری را الساق کنند و محصول در زنجیره توزیع در داخل کشور با همین کد رهگیری تعریف شده قابل شناسایی است.

*زنجیره تولید و فروش باید در سامانه جامع تجارت ثبت شود

پرهام فر از ضرورت ثبت تولیدات و واردات در سامانه جامع تجارت خبر داد و اظهار داشت: همه مسیر زنجیره از تولیدکننده، عمده فروش و خرده فروش موظف هستند که خرید و فروش کالای خود را در کارتابل سامانه جامع تجارت ثبت کنند و نسبت به این اظهاری که انجام می‌دهند، انبارشان قابل رصد است. بدین صورت که اگر در بازرسی، بازرسان متوجه شوند کالایی در سامانه ثبت نشده، ولی در انبار وجود دارد یا  بالعکس، کالایی در ثبت شده، ولی در موجودی انبار نیست، تخلف محسوب می‌شود و طبق ضوابط اجرایی تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با این موضوع برخورد می‌شود.

مدیرکل پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: بازرسان سازمان حمایت و تعزیرات و کاشفانی مثل نیروی انتظامی  با استفاده از دستگاه‌های بارکدخوان که امکان تشخیص این بارکد‌های دو بعدی را دارند، به راحتی می‌توانند در انبار یا محل عرضه کالا حضور داشته باشند و کالا را اسکن کرده و استعلام آن را از همانجا و به صورت برخط دریافت خواهند کرد.

* مهلتی برای فروش سیگار‌های از پیش تولید شده

وی پیرامون سیگار‌هایی که قبل از شروع این طرح تولید یا وارد شده اند، گفت: مهلتی مقرر شد تا تولیدکنندگان این سیگار‌ها را در آن مهلت به فروش برسد. البته این  مهلت برای هر برند با توجه به نوع آن سیگار و ماندگاری که دارد، متفاوت است، اما سقف این کار را فعلا ۶ ماه در نظر گرفتیم؛ بنابراین تولیدکننندگان باید طی ۶ ماه آینده همه سیگار‌هایی که قبل از شروع طرح کد رهگیری تولید یا وارد کردند را به بازار عرضه کنند.


*۴۰ برند سیگار موجود در بازار، قاچاق محرز هستند

پرهام فر در پایان پیرامون مبارزه با برند‌های محرز قاچاق گفت: ۴۰ برند را قبلا اعلام کدیم که در سایت ستاد قابل رویت است که این‌ها قطعا قاچاق هستند و فروش آن‌ها غیرقانونی و مشمول مجازات خواهد بود البته برند‌های قاچاق زیاد هستند و این ۴۰ برند، معروف‌ترین آن‌ها هستند. برچسب ها: سیگار ، طرح رهگیری سیگارت ، پرهام فر لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Jgz

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سیگار پرهام فر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سامانه جامع تجارت سیگار ها شروع طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۴۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت‌حساب الکترونیکی شده‌اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت‌های معتمد) یا سایر سامانه‌های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب‌های های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورت‌حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902112

دیگر خبرها

  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • رئیس اتحادیه در گفت و گو با قدس: طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند
  • دلیل اعتراض طلافروشان به پرداخت مالیات/ طلافروشان عامل تورم اند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی
  • طلافروشان حتما بخوانند/ جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت