Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@17:12:38 GMT

۲۵ هزار گوشی قاچاق قطع شد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۲۱۸۷۹

معاون وزیر ارتباطات با اشاره به رفع اشکال طرح رجیستری گفت: شکایاتی در اجرای این طرح از سوی مردم دریافت کردیم که برای رضایت مردم، تسهیلات ویژه‌ و در ثبت شناسه گوشی برخی دارندگان گوشی غیرقانونی در نظر گرفته شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین فلاح جوشقانی امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت طرح ثبت شناسه تلفن همراه (رجیستری) اظهار داشت: طرح رجیستری گوشی و تبلت‌های اپل از ۱۴ آذر آغاز شد و قطع گوشی‌های غیرقانونی این برند از ۱۷ دی‌ماه شروع شد که ۲ تا ۳ روز نیز بیشتر به دارندگان گوشی‌های غیرقانونی برای فعال‌سازی مهلت دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: در حال حاضر حدود ۲۵ هزار گوشی قطع شده است، بقیه نیز طبق نوبت اعلامی قطع خواهند شد و به طورکلی حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار گوشی غیرقانونی در شبکه دیده شده‌اند.

وی با بیان اینکه اشکالاتی در سیستم رجیستری وجود داشت که با گذشت زمان، مشکلات طرح به مرور در حال مرتفع شدن است، گفت: شکایاتی به سامانه ۰۹۶۳۶۶ از طرف مردم ارسال شده بود که این گزارش‌ها بررسی و به اغلب آن‌ها ترتیب اثر داده شد، تا رضایت مردم حاصل بیش از پیش حاصل شود.

وی ادامه داد: برای کسانی که اظهار می‌کردند در روز ۱۳ آذر گوشی خود را روشن کرده‌اند، یا ادعا کرده‌اند تسهیلاتی قرار داده‌ایم که گوشی آن‌ها در سیستم ثبت شد، همچنین برخی اعلام می‌کردند که گوشی را تعمیر کرده‌اند که بعداز برخی تعمیرات که برد سیستم عوض می‌شود، شماره سریال گوشی عوض خواهد شد یا گوشی مشمول گارانتی بوده و گوشی جدیدی تحویل مشتری داده شده است که برای این افراد نیز پس از تحویل مستندات و تعویض گوشی تعداد زیادی از مشکلات برطرف شده‌اند.

وی گفت: همچنین شکایت‌هایی از سوی مسافران درباره ثبت گوشی‌های مسافری در سامانه گمرک دریافت کردیم که اکنون سامانه گمرک برای گوشی‌های مسافری، یک هفته است که راه‌اندازی شده و مسافران می‌توانند تا یک ماه گوشی خود را در این سامانه ثبت کنند. در سامانه گمرک تمامی حقوق مسافران رعایت می‌شود که به دلیل اینکه هنوز سامانه سمت اپراتور‌ها با سامانه وزارت صنعت برخط نشده، یک یا دو روز ثبت اطلاعات گوشی در شبکه اپراتوری زمان می‌برد.

وی گفت: در نتیجه اجرای طرح رجیستری تا الان که فقط چند مدل گوشی مشمول طرح شدند، واردات قانونی آیفون از کمتر از ۵ درصد به بیش از ۷۰ درصد رسیده و حتی در برند‌های خارج از طرح، رشد چشمگیر ۳ تا ۴ برابری را شاهد بودیم که این موضوع نشان می‌دهد طرح در مسیر درستی است و فقط باید اصلاحات لازم انجام شود.

وی گفت: در حال حاضر در چند مدل گوشی که از نظر تعداد کمتر از ۱۰ درصد در بازار سهم داشتند، اما ارزش مالی آن‌ها به ۱۸ درصد می‌رسید اجرا شده و مابقی گوشی‌های آسیایی از سه برند ال‌جی، سامسونگ و هوآوی به تدریج مشمول طرح می‌شوند به طوری که تا پایان سال هیچ برندی خارج از رجیستری نباشند و تا ۱۴ بهمن نیز یک برند جدید را از این سه اصل برند اشاره شده مشمول رجیستری خواهیم کرد.

وی گفت: همکاران وزارت صنعت زمانی یک بازه زمانی را مطالبه کردند که به آمادگی بیشتری در سامانه برسند و فاصله زمانی اعلام چند مدل باقی مانده، زودتر از پایان سال خواهد بود.

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به سهم زیاد سه برند اعلام شده در بازار موبایل ایران در این مرحله ریسک مشمول کردن یکی از این سه برند با توجه به آمادگی طرح، زیاد نیست، گفت: در هر مرحله این ریسک وجود داشت و اگر می‌خواستیم بترسیم اصلا نباید این طرح را اجرا می‌کردیم، نگران نیستیم و با تمام توان طرح را اجرا خواهیم کرد، زیرا معتقدیم به نفع دولت و مردم است، قاچاق در هر بازاری پسندیده نیست به ویژه در بازار ۱۲ میلیارد تومانی موبایل.

وی گفت: براساس آمادگی سامانه جلو می‌رویم و یک گروه و پیمانکار حرفه‌ای داریم که به سرعت اصلاحات احتمالی موردنیاز را انجام می‌دهد.

وی در واکنش به فعال شدن تعداد زیادی از گوشی‌ها در آخرین روز‌های مشمول شدن یک برند گفت: طبق گزارش‌ها، فعال شدن گوشی‌های قاچاق در آخرین روز مهلت قانونی، رشد داشته، اما خیلی محسوس نیست که خیلی نگران آن باشیم.

منبع: فارس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۱۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات

سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد شرایط باشد؛ مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند.

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • مشکلات طرح جوانی جمعیت از زبان یکی از مادران مشمول طرح
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • ملک مصرفی افراد مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌شود
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند